Antonio Andrușceac: Suntem în pragul înghețării pensiilor și salariilor. Legea aparține PSD și PNL

Distribuie acest articol!

Deputatul Partidului AUR, Antonio Andrușceac, a vorbit în direct pe B1 TV B despre moțiunea de cenzură și se arată îngrijorat de valoarea facturilor la energie electrică și gaze.

Antonio Andrușceac, deputatul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) era îmbrăcat într-un sacou cu un anunț ,,GREVĂ”. AUR este în grevă parlamentară pentru că nu se votează și nu se dezbate moțiunea de cenzură.

,, Oamenii trebuie să înțeleagă că rolul pentru care ne-au trimis în Parlament este să legiferăm, să facem legi și în aceiași măsură să le respectăm. Dacă noi nu respectăm Constituția, legea ierarhică superioară a României, pentru ce să ne mai prefacem că facem legi, că amendăm legi pe care nu le respectăm nici noi. Mi se pare ipocrit să cerem altora să respecte legile pe care le facem noi iar noi să nu le respectăm sau să găsim în permanență tertipuri de a fenta legea” a afirmat Antonio Andrușceac.

Curtea Constituțională nu are nicio atribuție în verificarea semnăturilor. Cel mai probabil este că, Curtea Constituțională poate să spună că este inadmisibilă o asemenea solicitare.

,, În ceea ce privește semnăturile nu prevede nicăieri regulamentul că semnăturile mai ales pe perioada de criză medicală nu putea fi trimise și scanate, ulterior, primirea acelor semnături scanate au fost aduse și semnăturile acelorași oameni care le trimiteseră scanate în original, ca să nu mai fie o problemă. Nu erau semnături în plus, nici alți oameni care semnau ceva de genu. Cei care au trimis scanate ca să nu mai fie discuții, le-au depus și în formă olografice” a conchis deputatul AUR.

Antonio Andrușceac a mai adăugat că: ,, Suntem în pragul înghețării pensiilor și a salariilor. Cine credeți că propune în Biroul Permanent introducerea pe ordine suplimentară a unei legi, domnul Simonis de la PSD, legea aparține domnului Florin Roman de la PNL. Ce propune legea? Acei de la ANCPI să le se mărească salariile la nivelul anului 2021, tuturor angajaților de acolo. E corect față de români? Asta e legea propusă de PSD în folosul PNL” .


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: