Politică

ANI: Fost inspector în primăria lui Emil Boc nu poate justifica 500 de mii de euro

Agenția Națională de Integritate verifică dosarul fostului inspector în Primăria Cluj-Napoca, Narcisa Elena Pop, deoarece nu poate justifica suma de 500.000 de euro din declarația de avere.

„Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum total de aprox. 500.000 euro (constând în suma de 387.294 euro și suma de 631.906,91 lei), între averea dobândită și veniturile realizate de către Pop Narcisa Elena, fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca, în perioada 01 iulie 2007 – 31 decembrie 2016.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către Pop Narcisa Elena.

De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat şi Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la posibile indicii privind încălcarea legislației fiscale în ceea ce privește vânzarea unui imobil la prețul de 27.800 euro, prețul încasat fiind de 39.400 euro”, se arată în comunicatul transmis de ANI.

Fostul inspector, Narcisa Elena Pop a fost informată despre declanșarea procedurii și despre drepturile de care beneficiază- de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, mai spun reprezentanții ANI.  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button