Social

Angajații Primăriei Târgu Jiu se mută în birourile de la stadion: Clădirea primăriei, afectată de cutremur

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat marți, la Antena 3, că activitatea angajaţilor primăriei va fi relocată în spaţiile stadionului din oraş, după ce clădirea instituției a fost afectată de cutremur.

Romanescu a precizat că decizia a fost luată de membrii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. Angajaţii Primăriei Târgu Jiu îşi vor desfăşura activitatea „câteva zile în încăperile din incinta stadionului municipal, care este nou și prezintă garanţii pentru un seism de până la 8,4”.

Potrivit primarului, sediul instituției este „o cladire de patrimoniu” și „a fost reabilitat inainte de venirea mea in primarie”. „Cladirea are o asigurare in acest moment si e clar ca asiguratorul si-a luat toate masurile”, a adăugat Romanescu.

Conform lui Romanescu, de pe clădirea primăriei au căzut coşuri de evacuare, dar în interiorul clădirii „nu au apărut niciun fel de probleme”, el subliniind că urmează o verificare în privinţa imobilului.

De asemenea, reuniunea IGSU după cutremur a avut loc tot pe stadion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button