Andrei Caramitru, jigniri la adresa manifestanților anti-restricții: „analfabeți funcționali” și „săraci”

Distribuie acest articol!

Andrei Caramitru, fost consilier al președintelui USR Dan Barna, a reacționat la protestele din țară și a afirmat că oamenii care au ieșit în stradă nu se ridică la calitatea celor care manifestau împotriva „ciumei roșii”.

Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauriștilor. E foarte trist ce trăim“, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

La această postare a primit însă și critici din partea oamenilor care au ieșit în stradă la Revoluție:

În 89 tot niște analfabeți funcționali tineri împreună cu Ion Caramitru au fost pe străzi – mă rog, el a venit mai târziu un pic. Majoritatea erau săraci vai de capul lor – ca Ion Caramitru. Stăteau cu mama și cu tata în blocurile date de Ceaușescu – exact ca Ion Caramitru. Mama și tata au primit un cadou în seara de 21 Dec 1989 când s-a întors băiatul de la protest – bătut de armată – și în 22 Dec când a fugit Ceaușescu – și a apărut Ion Caramitru. Și peste 2 săptămâni s-a înființat CPUN. Condus de Ion Iliescu și de Ion Caramitru .Ne sufocam în case – de nervi. Asta e tot ce mai am de zis despre protestul din 89. Și da, e foarte trist ce trăim. De 31 de ani. De când au preluat puterea Ion Iliescu, Petre Roman, Cazimir Ionescu, Dan Marțian, Mircea Dinescu și bineînțeles Ion Caramitru”.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: