Știrile 60m.RO

Andrei Caramitru dă lista dosarelor DNA din cauza cărora Nicușor Dan va pierde alegerile: Vor plezni în campanie

Andrei Caramitru, expert în economie și fost consilier al fostului șef USR Dan Barna, face predicții incendiare. Caramitru spune că o listă de dosare DNA aflate în lucru care, spune el, vor sări în aer în campanie și vor duce la înfrângerea lui Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Capitalei.

Publicul e sfătuit să își cumpere popcorn

„Cum va pica Nicușor. Pe următoarele teme:

– corupția din spitalele din București (DNA a făcut mega descindere în Decembrie acolo). Ceva va plezni urat

– dosar DNA deschis pentru ca omul lui (actualul arhitect sef) a semnat sute de acte ca și cum ar fi arhitect șef înainte de a fi numit în funcție (când funcția era vacanta)

– dosar DNA (pe bază denunț ANI si Ministerul Finanțelor) ca Nicușor s-a auto numit în anumite funcții subalterne în mod ilegal.

Și mai sunt vreo două chestii nasoale de tot, cu abuz de serviciu și deturnări de fonduri. Au existat deja descinderi în biroul lui pentru a lua documente și tot…

Evident ca deh asta e tara – vor plezni fix in campanie și detaliile am senzația ca sunt horror. O sa vedeti. Popcorn.

(PS: faceti o căutare dna+ Nicușor Dan și găsiți singuri articolele din 2022 și 2023 despre toate astea, sunt informații publice.)”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button