Anchetatorii.ro: “La Caraș-Severin au fost plătiți bani grei pentru ‘lucrări de întreținere’ inexistente ale drumurilor de pământ”

Distribuie acest articol!

Matei Alexandru de la WWW.ANCHETATORII.RO a venit la emisiunea Știrea Zilei prezentată de Doina Grosu pentru a discuta despre mult promisele 80 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană, bani pe care Klaus Johannis a zis că i-a negociat pentru România, cât și despre contractele prin SEAP atribuite către băieții deștepți din Caraș-Severin. Urmăriți emisiunea integral pe Facebook prin link-ul următor: https://fb.watch/569nAvuD2i/

Primul subiect dezbătut în emisiune este despre cele 80 de miliarde de EURO promiși de Iohannis de la UE prin Planul de Redresare și Reziliență a României. domnul Matei Alexandru afirmă:
“Se pare că cei 80 de miliarde au dispărut, PNRR a fost respins inițial și se pare că domnul Ghinea s-a făcut de răs la Bruxelles. Nu a venit cu nici un răspuns concret opiniei publice, la fel ca și domnul președinte. Am cerut demisia acestui ministru pentru că am ajuns să fim conduși de acești oameni care nu au nici o pregătire în domeniu , dar nu se ține cont de opinia noastră.

Noi am avertizat încă de anul trecut că domnul Ghinea nu o să reușească să scrie corect acest program național de redresare și reziliență și că va fi trimis înapoi cu un șut în fund la Bucureși, iar acum, vedem că acest lucru s-a și întâmplat. Este o tragedie pentru România pentru că încă o dată țara noastră pierde un pas important spre dezvoltare și iar rămânem în urmă față de Europa.”

Un alt subiect abordat în emisiune a fost despre tensiunea dintre Ucraina și Rusia, unde domnul Matei Alexandru vorbește despre intențiile posibile ale lui Vladimir Putin:
“Se pare că președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a încordat mușchii la frontierele Europei și a încercat să ne arate cât de puternică este Rusia și cât de repede poate ocupa Ucraina. A încercat tot felul de tactici, inclusiv acea promovare masivă pe rețelele de socializare rusești cu trenurile pline de armament. Au încercat să sperie Europa și inclusiv NATO și s-a făcut mișcări masive de trupe de ambele părți, iar Ucraina a mobilizat toată armata la frontiere și era pregătită de un război direct cu Rusia.”

Matei Alexandru vorbește despre ancheta pe care a făcut-o la Caraș-Severin și ce a descoperit în instituțiile politizate din vestul României.
“Am fost surprins de drumurile din acea zonă. Drumurile din Caraș-Severin parcă sunt lovite de bombardamente. Acolo avem o companie numită Help Trans care salvează doar cașcavalul băieților deștepți, nu și drumurile din județ. Patronul acestei firme este cunoscut ca un interlop și un protejat de pe vremea domnul Frunzăverde cu tot felul de combinații locale. Eu și echipa mea am fost amenințați de diverși indivizi cât timp am lucrat la această investigație și chiar urmăriți sau șicanați în trafic de diferite mașini din zonă. Această firmă primește contractele de fiecare dată și se pare că unele lucrări nici măcar nu sunt realizate. Peste 500 de mii de lei au fost încasați de această firmă pentru un drum județean, iar acel drum este încă de pământ.”

Urmăriți emisiunea integral pe Facebook accesând link-ul următor: https://fb.watch/569nAvuD2i/


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: