Anca Dragu: USR PLUS nu se va implica în alegerile interne de la PNL

Distribuie acest articol!

Anca Dragu, preşedintele Senatului, a declarat că USR PLUS nu se va implica în alegerile interne de la PNL. Ea susține că USR va colabora cu oricare dintre cei doi candidaţi.

Și în aceste competiţii şi, după ce se vor fi ales şefii partidelor, tot noi o să lucrăm împreună. Întotdeauna le-am spus colegilor mei să nu ardă punţile de comunicare (…) noi între noi, în interiorul partidului, dar şi cu celelalte partide”, a mai declarat Anca dra

Întrebată dacă USR PLUS ar prefera ca Florin Cîţu sau Ludovic Orban să fie preşedinte la PNL, Dragu a afirmat: „Nu cred că este cazul să ne băgăm noi în competiţia de la PNL, eu am o relaţie personală şi instituţională bună atât cu premierul Cîţu, cât şi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, domnul Ludovic Orban. Este rolul PNL să-şi aleagă un preşedinte şi sunt convinsă că vom găsi colaborare”.

Ea a mai adăugat că tensiunile din interiorul PNL nu se resimt în cadrul ședințelor coaliției de guvernare.

În coaliţie discuţiile merg foarte bine, la şedinţele coaliţiei participă şi premierul şi preşedintele Camerei, nu aş spune că simţim aceste tensiuni, dar, cum politica este şi despre luptă, mai apar aceste lupte şi declaraţii….”, a adăugat Anca Dragu.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: