Politică

Anca Alexandrescu: Nu am venit, la podul de la Brăila, să mă cert și să mă bat cu nimeni, ci vreau să arăt neregulile semnalate de oameni

Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel spune că nu s-a dus pe podul de la Brăila ca să facă atmosferă, ci pentru că mulți telespectatori au semnalat în emisiune marile nereguli ale construcției.

„Este pentru prima oară când sunt primită așa într-un județ. I-am invitat pe toți. Cei de la PSD și PNL m-au primit la Brăila. Nu vin să fac scandal, nu vin să mă bat cu nimeni, ci vin pentru că cetățenii îmi spun să vin și îmi semnalează multiplele nereguli. Am văzut ce se întâmplă pe podul de la Brăila. Mi-au spus telespectatorii ce se întâmplă, foarte multe lucruri interesante. De exemplu, la Chișcani nu folosește termocentrala. Tot acolo a fost rasă o pădure ca să apară un parc acvatic. Am vurt să fac emisiunea la Măcin, dar nu ne au primit, probabil n-a vrut domnul Horia Teodorescu. Este cea mai mare suprafață agricolă în Insula Mare a Brăilei, iar terenurile sunt administrate acum de o companie din Abu Dhabi. Plătesc 5 milioane de euro redevență pe an și 200 de milioane de euro pentru compania care deținea pământul. Iar banii nu au intrat la buget, ci la cei care s-au aflat unde trebuie la momentul oportun”, a declarat Anca Alexandrescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button