Politică

Anca Alexandrescu: Asistăm la reinstaurarea PCR. Nepăsarea criminală a PSD-iștilor costă vieți de români. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României

“Această nepăsare criminală a PSD-iștilor costă vieți de români. PSD este principalul motiv al rămânerii în urmă a României.”

”Pesediștii au încercat să se răzbune pe români. Fizic, nu la figurat, la propriu. Vă amintiți într-o zi de august, în 10 august, români pașnici, cu familii, cu copii, s-au dus în Piața Victoriei să își strige nemulțumirea. Și au fost întâmpinați de jandarmi echipați pentru război urban și au tratați cu bâte și cu gaze lacrimogene. Și pesediștii au spus că nu ei, că ei au fost plecați în provincie. Așa au încercat pesediștii să înăbușe nemulțumirile românilor”.

”PSD rămâne un adversar puternic, cu care trebuie să ne luptăm în numele românilor de bună-credință. PSD este puternic înșurubat în instituțiile statului, consilii locale, primării, în consilii județene. Nu subestimați acest adversar, ar fi cea mai mare greșeală.”

”Dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România, atunci acesta se numește PSD, De ce suntem noi în război cu PSD-ul? Fiindcă noi, voi liberalii și cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care dorescă să dezvolte România”.

”Guvernarea PSD ne-a oferit constant doar fantasmagorii! Vom pune un guvern care să lucreze pentru români, nu împotriva românilor, cum a făcut PSD”! Va mai amintiti cine a facut aceste afirmatii? Daaaa! El insusi! Imparatul! Si sunt doar parte din declaratiile selectate de bunul meu prieten Bogdan Tiberiu Iacob!

Ah, i-am auzit ieri pe cei de la USR ca vai domne a pus Iohannis al patrulea premier de la PSD. Pai pe primii 3 i-a pus cand era Liviu Dragnea presedinte! Vinovatul de serviciu, dupa ce a trecut vremea lui Ponta, desigur! Ei, dar ce mai conteaza cand programul cincinal al noului PCR e plin de promisiuni care vor face ca in Romania sa apara in sfarsit cainii cu covrigi in coada! Iar va curge lapte si miere!

Bine, a fost putina agitatie in Parlament la audieri pe la Rafila, pe la Gorghiu. Si-au vazut nestingheriti de vot! Dar stati! S-a suparat Grindeanu pe Patriciu Achimas Cadariu ca a indraznit sa spuna ca Rafila nu are rezultate si nu-l voteaza. Ce atata democratie! Poporul l-a trimis acolo sa ridice mana la ordinul de partid!

Mandat imperativ, dar nu de la popor de la noul PCR!

Ei care sunt obisnuiti cu copiatul, au copiat si programul de guvernare de la Ciuca desi au zis ca se schimba puterea! E bineee! In timp ce miliardele de euro din PNRR zac la BNR, Guvernul mareste datoria externa! Marcel a demisionat si vine Fredi pe turnanta si incepe batalia pentru conducerea PSD!

Pfiu ce de subiecte o sa avem de dezbatut! Da,da stiu Sorin Grindeanu vrea sa ne inchida dar noi tot vorbim! Va astept de la 18! Trei ore!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button