Politică

Anca Alexandrescu amenință liderii de sindicat: Susțin profesorii până în pânzele albe

Susțin demersul profesorilor și al personalului nedidactic până în pânzele albe! Dar dacă șefii de sindicate vor compromite acest demers și vor trăda interesele oamenilor care i-au mandat să-i reprezinte, eu vă promit că voi face serial despre ei! Au salarii mari, au trecere la politicieni dar a venit momentul să-și facă treaba! În SUA sindicatele sunt uneori mai puternice decât politicienii! Aici, la noi, ușor ușor mișcarea sindicală s-a cam topit în politică și jocuri de culise. Cine nu s-a supus, a fost executat de statul paralel.

Mă uit însă cu foarte mare atenție la ce s-a întâmplat în Constanța și se pare că și în alte orașe cu niște așa zise chestionare care le-au fost distribuite copiilor, fără acordul părinților, imediat după ce au susținut Testele TIMSS. Întrebări despre viață privată, întrebări cu tentă sexuală care nu aveau ce caută în școli și mai ales fără cunoștința părinților. Aștept un răspuns de la Ministerul Educației în acest sens și mâine când voi merge la Constanța voi vedea la față locului ce este cu această poveste.

Am văzut că Iohannis vrea un fond muzical pozitiv. Uite că o să-i pun azi una din melodiile pe care CIA o folosește. Pentru ce, vă spun astăzi!

Aud de la Rafila că România nu are deficit de medici. Păi atunci de ce domnule ministru vreți să aduceți medici din UE? Ai noștri nu sunt buni?

Ah, stați că ministrul Sănătății e ocupat cu treburi mai importante! Să facă plângere la Ministerul de Interne că nu l-au apărat jandarmii. Apoi a colantat geamurile de la intrarea din Minister că să nu mai poată filma nimeni! Dar înțeleg că cea mai mare preocupare e cum să facă să ajungă rector la UMF Carol Davila.

Pandemia s-a încheiat dar se pare că afacerea continuă. INSP dă circulară medicilor de familie să implementeze nouă procedură de vaccinare neapărat cu Pfizer! Va arăt documentul!

Am astăzi niște invitați care de 20 de ani se luptă cu statul român să-și recupereze pădurea. 1000 de oameni din Borșa. Le-a promis și Băsescu, toți politicienii le-au zis că le rezolva problema dar statul le-a fost potrivnic. În schimb a fost prietenos cu celebrul Frank Timiș. Deși au câștigat la CEDO și în toate instanțele din România, situația nu e rezolvată nici azi.

Nici o zi fără Grindeanu! Acum ce să facem dacă Consiliul general de la București a refuzat să voteze trecerea celor două spitale CFR la Primăria Capitalei? Probleme băieți? Încep să iasă ilegalitățile la suprafață?

Și ca să și râdem puțin vă arăt azi cu ce se ocupă domnul Baconschi când nu ne spune că trebuie să sărbătorim Paștele odată cu catolicii. Acum înțeleg ce îi unește pe el și pe criticul literar care se plângea că a fost escrocat cu produse de slăbit. Baconschi se plânge că a fost escrocat cu o cafea de 2000 lei kg!

Păi zău așa, nu e o lume minunată? 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button