Analfabeții care ne conduc. Numărul doi în PNL Vrancea a ratat şi anul acesta examenul de Bacalaureat

Distribuie acest articol!

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a ratat și anul acesta Bacalaureatul. Deși s-a înscris la examen, Moroșanu nu a mai intrat în sala de examen pentru singura probă pe care o mai avea de dat, cea de Limba şi literatura română, scrie adevarul.

Moroşanu are 43 de ani şi este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. El a absolvit la seral Liceul „Simion Mehedinţi din Vidra”, în urmă cu trei ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto.

Anul trecut, Daniel Moroşanu a picat Bacalaureatul din cauza probei la Limba şi literatura română, unde a fost notat cu 3.60, la celelalte probe, de istorie şi geografie, achitându-se de sarcini în mod onorabil. La Istorie a primit nota 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65. Nu se ştie dacă Moroşanu se va prezenta acum la cea de a doua sesiune a examenului de bacalaureat, care va avea loc în luna august, asta pentru a mai avea încă o şansă să obţină diploma, dar şi să se înscrie la o facultate, aşa cum ne-a declarat că îşi doreşte.

Între timp, în PNL au loc şi alegeri interne, iar Daniel Moroşanu se va afla cu siguranţă printre candidaţii la funcţiile de conducere din partid, încercând să-şi rezerve postul pe care se află din 2017.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: