Politică

Ana Loredana Predescu (AUR): În ciuda pariurilor făcute de bărbații politici ai județului, oficial, sunt prima și singura femeie candidat la Consiliul Județean Brașov!

Deputata Ana Loredana Predescu (AUR) afirmă că în ciuda pariurilor făcute de bărbații politici ai județului, oficial, este prima și singura femeie candidat la Consiliul Județean Brașov!

La mulți ani de mult -așteptatul 1 Mai!

Am intrat în Săptămâna Luminată, perioadă de pauză de la cotidian și de mai multă reflecție la ceea ce contează cu adevărat. Familia și oamenii de lângă noi. Uneori are și politica un rol pozitiv deoarece te face să conștientizezi mai mult acest aspect!

Astăzi sunt fericită pentru că merg să iau copiii de la bunici. Nu i-am vazut de joi.. din cauza perioadei extrem de solicitante dinainte de depunerea dosarelor de candidatură am stat alături de echipa mea de consilieri de la județ si municipiu. A fost cu sens, în ciuda pariurilor făcute de bărbații politici ai județului, oficial, sunt prima și singura femeie candidat la Consiliul Județean Brașov!

Și mă mai bucur maxim pentru că mi-au înflorit bujorii!”, scrie Ana Loredana Predescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button