Știrile 60m.RO

Ana Loredana Predescu (AUR): „Braşov – Judeţul marilor proiecte!”

Ana Loredana Predescu, deputat de Braşov şi candidat AUR la Consiliul Judeţean, a organizat conferinţa de presă săptămânală la sediul filiale pentru a prezenta realităţile triste din localităţile din Judeţ.

„Braşovul se construieşte cu proiecte mici, ţintite pe comunităţi, nu cu mari proiecte inutile şi nefuncţionale! În ultimii 30 de ani, zero drumuri asfaltate în satul Zizin şi 3% în toată comuna. Guvernanţii se laudă cu programe pe hârtie pentru reducerea abandonului şcolar dar, real nu fac nimic pentru a -i aduce la şcoală! Drumuri prăfuite, pline de noroi când plouă, copiii vin uzi la picioare la şcoala şi aşa rămân timp de 4-8 ore. De 30 de ani nu s-a asfaltat nimic”, a declarat Ana Loredana Predescu.

„Profesorii precum Pop Marius, dirijorul ansamblului Focul Negru, încurajează copiii să vină la şcoală pentru a lua parte la activităţi cultural-artistice pe baza rezultatelor bune la şcoală.
Am venit în sprijinul acestora asigurând copiilor din partea mea premierea pentru participarea la Concursul Etno din Coresi.

În comuna Tărlungeni sunt 1660 de elevi, dintre care, 550 din satul Zizin. În şcoala din sat, Direcţia de Sănătate Publică Braşov a declarat că sălile de clasă sunt subdimensionate şi nu asigura cantitatea necesara de oxigen pentru micuţi. Mai mult, o parte a şcolii are aproape 200 de ani de când a fost construită. Transportul elevilor se realizează cu două microbuze şi un autobuz cu peste 500.000 de km la bord cu eforturi din partea directorului”, a mai declarat Ana Loredana Predescu.

Candidez la Consiliul Judeţean şi pentru locuitorii din satul Zizin, pentru accesul copiilor lor în siguranţă la şcoală, pe drumuri asfaltate, toalete curate şi cu hârtie igienică şi condiţii decente de trai”, a transmis Ana Loredana Predescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button