ALT SONDAJ, ALTE CIFRE, DAR E CLAR: AUR INTRĂ ÎN PARLAMENTUL DE LA CHIȘINĂU

Distribuie acest articol!

Surpriză majoră dincolo de Prut unde AUR deja se află în parlamentul de la Chișinău. Ultimul sondaj de opinie, ce a fost realizat doar în republica Moldova, fără voturile din diaspora, plasează partidul românesc AUR la 5,2%, adică se află peste pragul electoral.

Cifrele arată însă că AUR este singurul partid care crește în opțiunea de vot, asta înseamnă că în ultima săptămână, când mulți se decid, va capitaliza și mai mult.

AUR este partidul românesc condus de către George Simion, Claudiu Târziu la București și de Vlad Bilețchi la Chișinău. AUR se declară un partid conservator, de centru dreapta ce are patru piloni: FAMILIA, NAȚIUNEA, CREDINȚA ȘI LIBERTATEA.

AUR s-a lansat la începutul acestui an în Republica Moldova sub aceeași deosebit, partidul fiind unul singur pe cele două maluri de Prut. AUR din Republica Moldova nu este alt partid, este același partid ca cel de la București și în relații instituționale cu acesta.

Accederea în parlament a unui partid românesc ar fi una istorică: s-ar recunoaște meritele României în a ajuta românii din Republica Moldova.

Iată ce spune ultimul sondaj de opinie:

PAS – 32.3%
BECS – 26.6%
Blocul Renato Usatîi 5,9%
Democrație Acasă – Vasile Costiuc 5.7%
AUR – Alianța pentru Unirea Românilor 5.2%

Partidul Șor 3%
PPDA – 2,7%
Congresul Civic – 1,2%
PUN – 0,8%
PDM 1%
Restul sub 0,5%.

sursa: Timpul.MD


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: