Politică

Allen Coliban, primarul escroc al Brașovului, forțează un tun imobiliar pentru a-și îmbogăți apropiații: ar fi cel mai scump zid din lume

Controversatul primar al Brașovului, Allen Coliban, lovește din nou. Acesta propune ca Primăria Brașov să cumpere fostul han ”Pietrele lui Solomon”, din care a mai rămas doar un zid.

Pentru ruinele hanului ”Pietrele lui Somolon”, Primăria Brașov ar urma să plătească nu mai puțin de 1.246.335 de euro. Având în vedere că din această clădire mai este doar un zid, acesta ar deveni cel mai scump ”perete din lume”.

Hanul aparține familiei afaceristului irlandez Haydan Deane, care deține și pub-ul Deane’s de pe strada Republicii din Brașov.

Atât Allen Coliban, cât și concubina sa, sunt foarte apropiați de familia Deane. Alina Deane, soția lui Haydan Deane, a fost văzută la anumite evenimente alături de primarul Allen Coliban. Se pare că cei doi se înțeleg foarte bine.

În aceste condiții, primarul este suspectat că vrea să cumpere, pe banii primăriei, o ruină care aparține unor prieteni.

Mai jos aveți ceea ce a mai rămas din hanul ”Pietrele lui Solomon”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button