Alina Mungiu Pippidi îl propune premier pe Raed Arafat

Distribuie acest articol!

Politologul ieșean Alina Mungiu Pippidi solicită măsuri mai dure pentru prevenirea pandemiei. Ea consideră că dreptul individual se subscrie dreptului public.

“Dreptul comunitar la viață prevalează asupra celui individual de a muri din prostie. Dacă nu îți poți da foc într-un loc nepublic nu ai voie să îți dai foc, că aprinzi ceva în jur,” scrie autoarea, la două zile de la moartea tatălui său, în editorialul „Arafat prim ministru!” de pe site-ul „România curată.”

Atacul ei este fără precedent la adresa celor care contestă pandemia. Ea cere măsuri mai drastice de carantină, anchete epidemiologice la sânge,  limitări drastice de deplasări externe între localități, vaccinarea întregului personal din serviciile publice și desemnarea urgentă a lui Raed Arafat ca prim ministru. În cabinetul acestuia să mai vină o serie de experți ai BNR și “executivul este gata.”

Ea militează pentru îngrădirii masive ale drepturilor cetățenilor, în special a celor nevaccinați, decizii care să fie luate de Guvern. Solicită CNA să taie dreptul la microfon a antivacciniștilor.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: