Alina Ghorghiu: Premierul Cîțu va avea zeci de dosare până la Congresul PNL

Distribuie acest articol!

Alina Ghorghiu îi ia apărarea premierului Cîțu. Senatoarea PNL a anunțat ironic faptul că Florin Cîțu va avea zeci de dosare până la Congresul PNL, iar toate aceste sunt doar uneltiri ale taberei adverse, care vrea să-l discrediteze pe actualul premier în prag de alegeri interne. Declarația a fost făcută în contextul în care, după scandalul legat de consumul de alcool și droguri, au apărut informații despre un al doilea dosar în care este vizat Florin Cîțu pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A.

„Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?

Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009.” – citat din mediafax.ro, a scris Gorghiu pe Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: