Alexandru Săraru: minerii din Valea Jiului au fost abandonați de guvernul Cîțu

Analistul politic Alexandru Săraru, la emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu din 22 februarie, a declarat cu privire la situația minerilor din Valea Jiului că este o bătaie de joc și că aceștia au fost abandonați de guvernul Cîțu.

„Eu cred că domnul Cîțu nu este român. Nu poți să-ți bați joc de niște oameni în halul accesta.  Vorbim de niște drepturi pe care minerii trebuie să și le ia pentru munca. Ceea ce este și mai revoltător, sunt sumele infime pentru care accești oameni muncesc. Ei îsi riscă viața pentru niște salarii derizorii” declară Alexandru Săraru în emisiunea Știrea Zilei.

Întrebat despre concedierile din marile companii de stat pe care guvernul intenționază să le facă, analistul politic Alexandru Săraru spune că „Se va ajunge la faliment. Iar falimentul de la CFR Marfă, spre exemplu, va duce la falimentul CFR Călători. Mai departe vor fi alte falimente – Poșta Română, Tarom. Dar nu vor fi doar aceste falimente, mai sunt o gramadă de IMM-uri care lucrează în colaborare cu aceste acompanii si aceste IMM-uri vor da si ele faliment.

Emisiunea Știrea Zilei cu Doina Grosu, din data de 22 februarie 2021 o puteți viziona pe 60m.ro.

%d blogeri au apreciat: