Politică

Alexandru Marco Niță: O nouă viziune pentru Sectorul 3 în lupta împotriva corupției endemice și a baronului local Robert Negoiță

Într-un peisaj politic marcat de corupția endemică, Alexandru Marco Niță, antreprenorul devenit candidatul AUR pentru funcția de primar al Sectorului 3, promite să aducă o schimbare semnificativă în administrația locală. Campania sa se axează pe transparență, eficiență și, mai ales, pe reconstrucția încrederii cetățenilor în instituțiile statului, după mandatele dezastruoase ale baronului local Robert Negoiță.

Niță critică aspru actuala administrare a Sectorului 3, în special gestionarea de către primarul Negoiță, pe care îl acuză de delapidarea bugetului prin practici ilegale și de alimentarea corupției la nivel înalt. „Sectorul 3 merită mai mult decât schimbarea periodică a bordurilor în detrimentul construirii de infrastructură esențială precum spitale, școli și grădinițe,” afirmă Niță, subliniind neglijarea nevoilor reale ale comunității.

În plus, candidatul AUR pune sub semnul întrebării parteneriatul prelungit de zeci de ani între primărie și compania de colectare a deșeurilor, ROSAL, sugerând că aceste contracte adiționale au fost o sursă majoră de risipire a fondurilor publice, cu beneficii indirecte pentru partidele politice la putere. Alexandru Marco Niță susține că această practică a fost întreținută și protejată prin conexiuni dubioase, inclusiv legături cu structurile absconse ale statului.

Campania lui Alexandru Marco Niță se anunță ca o bătălie împotriva corupției endemice și a incompetenței administrative, având ca scop final restabilirea unei guvernări responsabile și orientate către nevoile cetățenilor Sectorului 3. Cu o viziune clară și o dorință ardentă de schimbare, Niță invită comunitatea să se alăture eforturilor sale de a repune Sectorul 3 pe un traseu prosper și integru.

„Robert Negoiță este un delapidator, care a înșelat statul român cu zeci de milioane de euro, bani care s-au dus la PSD și anexele sale, iar pentru asta a fost premiat cu funcția de primar. Niciodată nu a fost tras la răspundere pentru jafurile comise. Brațul lung al legii nu l-a atins niciodată pe baronul PSD, Robert Negoiță. În primăria sector trei sunt angajate toate amantele, neamurile și lipitorii de afișe de la partid, iar bugetul local este redirecționat către firmele de casă. Aceasta este imaginea de ansamblu a regimului Negoiță.”, mai susține Niță.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button