Republica Moldova

Alertă pe Aeroportul Chişinău: Două persoane au fost ucise prin împușcare

Mai multe focuri de armă au fost trase, vineri, pe Aeroportul Internaţional Chişinău, două persoane fiind ucise. Forţele de ordine au capturat suspectul, un cetăţean străin, căruia nu i s-a permis intrarea în ţară. Bărbatul a fost rănit în timpul operaţiunii de prindere. Activitatea aeroportului a fost întreruptă, transmite NewsMaker Moldova.

Autorul atacului de la Aeroportul Internaţional Chişinău fost reţinut. Guvernul de la Chişinău a transmis că străinul ar fi luat arma unui poliţist de frontieră şi a rănit mortal două persoane.

”La această oră, individul a fost neutralizat şi încătuşat de trupele speciale care au intervenit. Toate zborurile au fost amânate, iar pasagerii au fost evacuaţi din aeroport. Au fost asigurate toate măsurile pentru aducere a situaţiei la normalitate. Oamenii legii vor continua să asigure securitatea şi ordinea publică la aeroport”, anunţă Guvernul.

”Luptătorii din cadrul Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială FULGER au reuşit să anihileze agresorul care a făcut 2 victime în urmă cu puţin timp la Aeroportului Internaţional Chişinău. În acest moment pericolul a fost înlăturat. Agresorul a fost rănit şi primeşte îngrijiri medicale. Confirmăm existenţa a 2 victime. Activitatea comercială şi regimul zborurilor la acest moment continuă să fie întrerupte” anunţă MAI.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button