Prima PaginăȘtirile 60m.RO

Adrian Streinu – Cercel a FOST DEMIS de Nelu Tătaru de la conducerea comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat azi că l-a demis pe Adrian Streinu Cercel de la conducerea comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. În locul său va fi numită Adriana Pistol de la INSP.

Demiterea lui Cercel vine după o serie de declarații făcute de acesta în spațiul public, dar vizează în special măsurile de carantinare a vârstnicilor de peste 65 de ani, prin luarea acestora de la domiciliu.

Alianța pentru Unirea Românilor a cerut în nenumărate rânduri demisia lui Adrian Streinu – Cercel . Cei din AUR au precizat că „acest om care și-a dat de nenumărate ori măsura incompetenței și a iresponsabilității este în continuare la conducerea Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Acest om este încă într-o poziție din care poate dezinforma și induce în eroare atât cetățenii, cât și autoritățile publice, jucând în continuare rolul „expertului”.”

George Simion, co-președintele AUR a declarat că AUR este „singurul partid care a cerut demisia lui Adrian Streinu-Cercel. Pe așa-zisa lui expertiză s-a bazat guvernul lui Iohannis. Dacă nu este demis, vom cere demisia Guvernului care îl protejează și îl promovează.”, se arată mai arată în comunicatul AUR.

Back to top button