Adrian Axinia(AUR Prahova): nu domnule Iohanis, tu, Băsescu, Arafat și sistemul sunteți vinovați

Adrian Axinia critică modul în care sistemul de sănatate din România a fost gestionat în ultimii 30 de ani și arată cu mâna spre vinovați:

„Nu domnule Iohanis, nu suntem toți de vină, așa cum susțineți, tu ești de vină, Băsescu, Ponta și Arafat sunt de vină, voi cei care v-ați bătut jos de țară în acești 30 de ani.

Au murit oameni la Colectiv și partidele sistemului s-au urcat pe acei morți. Astăzi nu se moare de covid, în România se moare de la prostie și de la trădare.

Voi sunteți cei care ne omoară cu zile prin incendiere în spitale unde ar trebui să ne tratăm. Mergem acolo pe picioarele noastre și voi ne îngenunchiați prin numiri politice.

Incompetenții în frunte cu Arafat au distrus sănătatea românească. Același om conducea ministerul sănătății și cel de interne și la Colectiv. Sub el s-a colapsat sănătatea românească, ne-au plecat medicii.

Arafat nu este un erou, Arafat este un criminal.

Pleacă Arafat, pleacă Orban, pleacă Iohanis, pleacă Ponta, pleacă Ciolacule… Plecați toți până nu vă alungă poporul cu pietre” declară Adrian Axinia pentru redacția 60m.ro .

Vă aducem aminte că sâmbăta seara a avut loc un incediu în secția ATI din Piatra Neamț. Zece persoane au murit, alte șapte sunt în stare gravă, două saloane au ars complet.

Iohanis și Arafat dau vina pe români, au spus că noi toți suntem de vină.

 • Petrișor Peiu: după alegeri vine dezastrul. Lazea de la BNR propune -20% la salarii
  Petrișor Peiu atrage atenția asupra situației dezastruoase din economie și că după alegeri se vor implimenta măsuri dure: „Ce concluzie mai bună privind situația dezastruoasă a finanțelor țării și dezastrul care ne așteaptă după alegeri ar putea fi alta decât propunerea economistului-șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea, de a se reduce toate salariile din sectorul
 • AUR nu va face alianță cu nici o forță politică din actualul parlament
  Rareș Bogdan tocmai a aflat din sondaje că AUR va intra în parlament, moment numai bun să atace noul partid. La aproximativ un an de la înființare Alianța pentru Unirea Românilor se află în preferințele românilor, sătui de promisiunile făcute cu aceeași politicieni și care se plimbă între diferite partide politice pentru a-și putea găsi
 • Cum s-a distrus sistemul medical sub conducerea lui Arafat
  Raed Arafat a avut grijă să își creeze o imagine publică ireproșabilă, asta deși în termeni real el este cel care a condus MAI și MS în majoritatea perioadei post-decembriste. Raed Arafat a făcut în așa fel încât cele două ministere să conlucreze. Chiar și funcționarea administrativă se face în aceeași clădire, fiecare cu o
 • Ioan Niculae internat la ATI
  Ioan Niculae este internat la secția ATI, aflat în stare gravă. El este infectat cu noul virus și are nevoie de aparatul de oxigen pentru a putea supraviețui. Medicii nu pot lansa pronosticuri legate de starea sa.
 • POLIȚIA AR PUTEA SA INTRE ÎN CASELE ROMÂNILOR FĂRĂ DECIZIE JUDECĂTOREASCĂ – Diana Șoșoacă (AUR)
  Actualul guvern și președintele doresc să modifice legislația astfel încât să nu mai fie necesară o decizie judecătorească pentru ca organele de poliție să intre în case, avertizează cunoscutul avocat Diana Șoșoacă. „Legile nu pot trece în fața Constituției. Recomand fiecărui român să cumpere această mică carte și să o deschidă de fiecare dată când
%d blogeri au apreciat: