Politică

Adrian Axinia: USR a devenit apendicele PSD. Depun moțiuni simple ca să se afle în treabă

Deputatul AUR, Adrian Axinia, afirmă că USR a devenit apendicele PSD prin diferite acțiuni publice de denigrarea a PNL și crearea unei imagini pozitive a hoților din PSD.

„USR a devenit un apendice al PSD și face agenda celui mai corupt partid din istoria României. În ultima perioadă depun moțiuni simple, fac diverse acțiuni împotriva PNL prin care creează o imagine pozitivă PSD. PNL este un partid profund corupt, fratele mai mic și mai prost al PSD, dar trebuie să fim atenți la nuanțe. USR depune moțiuni simple ca să se afle în treabă pentru a ocupa agenda publică, în timp ce țara este jefuită de Guvernul Ciucă/Ciolacu. Lucian Bode ar trebui să dea explicații la Parchetul General pentru afacerea de mare corupție BMW, dar la noi instituțiile statului sunt conduse de personaje create după chipul și asemănarea lui Klaus Iohannis. Cum să îl ancheteze ei pe sponsorul lui Iohannis…”, a declarat deputatul AUR, Adrian Axinia.

Deputații USR și cei din Forța Dreptei au depus, astăzi, o moțiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button