Politică

Adrian Axinia (AUR), despre lucrările la Podul peste Dunăre de la Brăila: „Au fost costuri suplimentare despre care nu vorbește nimeni”

România are propriul Golden Gate. Podul peste Dunăre de la Brăila a fost botezat așa după asemănările cu celebrul pod din San Francisco. Podul a fost deschis traficului, joi, după ora 15.00.

Podul peste Dunăre, prin care România se compară cu San Francisco, Golden Gate de Brăila, a fost ridicat cu aproape jumătate de milion de euro. Iohannis, Ciolacu cu tot Guvernul lui, Ciucă, cu fostul său guvern au luat viza de panglică.

Încă se mai lucrează la drumurile de legătură. Dar podul este proiectat să dureze 120 de ani, iar în primii 5 ani, statul nu va percepe taxă pentru traversarea lui.

Deputatul AUR Adrian Axinia spune că lucrarea ascunde și interese de partid.

,,Acest pod nu este gata, sunt numeroase drumuri adiacente care nu sunt conexate încă. Podul a fost întârziat de interesele mărunte ale acestui antreprenor, reprezentant PSD, Viorel Ștefan, care aducea bani în buzunarele PSD-iștilor. Acest domn a privatizat acest bac și a fost ca o rampă de lansare, a ajuns membru la Curtea Europeană din 2019”, a declarat Adrian Axinia la ȘTIU, pe Aleph News.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button