Politică

Adina Vălean: Preşedintele Iohannis este respectat, are foarte multe relaţii şi conexiuni politice. Are toate posibilităţile deschise dacă îşi doreşte ceva anume

Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, a declarat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, că preşedintele Klaus Iohannis este foarte respectat pe plan european şi ar putea obţine o funcţie importantă după terminarea mandatului prezidenţial.

”Preşedintele Klaus Iohannis are o funcţie foarte importantă pe plan european: este preşedintele României. Sunt unele funcţii europene care nu înseamnă neapărat ceva. Preşedintele Iohannis este respectat, are foarte multe relaţii şi conexiuni politice. Nu ştim ce-şi doreşte, dar are toate posibilităţile deschise dacă îşi doreşte ceva anume”, a declarat Adina Vălean la Prima TV, întrebată dacă preşedintele Klaus Iohannis poate obţine o funcţie importantă pe plan european.

Adina Vălean a fost susţinută, în 2019, pentru funcţia de comisar european în domeniul transporturilor, de preşedintele Klaus Iohannis şi de premierul de la acea vreme, Ludovic Orban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button