Politică

Acuzații grave la adresa lui Victor Ponta: Are mai multe cetățenii! Culege informații din Guvern și reprezintă un risc pentru securitatea națională

Suspiciuni grave aruncate pe ecran de moderatoarea Realitatea Plus Alexandra Păcuraru la adresa lui Victor Ponta, convertit de curând în consilier al premierului Marcel Ciolacu. Alexandra Păcuraru a declarat că Ponta culege informații întrebând mai degrabă retoric: Este Victor Ponta un risc pentru PSD și mai ales pentru securitatea naționala?

„(…) Vestea ca Ponta este consilier onorific la guvern mi-a ridicat suspiciuni serioase. Înteleg ca domnul Ponta nu ia bani de la stat pentru consiliere, pentru consultanta sau lobby ori ce face el, dar culege informații. Asta pentru că pe biroul lui ca consilier onorific ajung multe secrete. Iar aceste informații pot fi vândute prin societatea lui de consultanță celui care plătește mai bine. Și când ma gândesc ca are cetățenie sârbă, a confirmat. Se spune pe surse ca are și cetățenie maghiara și cetățenie turca, atunci în interesul cui consiliază și strânge informații? Poate un patriot adevărat sa aibă mai multe naționalități? Și poate România fi suverana cu adevărat cu oameni ca el, are servesc nu știu căror interese? Îmi amintesc ca pe vremea când încă mai era prim-ministru al României s-a întâlnit cu Putin și liderii Chinei, ai celor din Azerbaijan! Cum ați tradus asta atunci?

Cum o traducem acum când relațiile au rămas relații- China- Serbia- Turcia- Ungaria? Nu știu cum e cu România, dar vom afla ce își doresc romanii la acest test extraordinar de maturitate pe care trebuie sa îl dam cu toții in 2024? Este Victor Ponta un risc pentru PSD și mai ales pentru securitatea naționala? Pot secretele statului roman sa ajungă, prin Victor Ponta, în mâinile altor națiuni ce vor orice, dar nu binele României! Vor resursele, portul, totul! Să nu ne mai păcălim cum am făcut-o cu USR!”, a spus Alexandra Păcuraru la Realitatea Plus.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button