Știrile 60m.RO

Acces restricţionat pe Valea Oltului începând de astăzi. Se va circula în condiţii speciale de trafic până pe 30 septembrie

Circulaţia rutieră se va desfăşura cu restricţii de tonaj, de vineri, 17 iulie, până în 30 septembrie, pe DN 7 – Valea Oltului, în localitatea Câineni, judeţul Vâlcea, în zona unde s-a surpat o porţiune de drum, iar în prezent se fac lucrări de consolidare.

 Poliţia Română a transmis că vor fi instituite restricţii de circulaţie pe DN7, în localitatea Câineni, la km 238+000, din judeţul Vâlcea. 

„Începând de vineri, 17 iulie 2020, şi până la 30 septembrie 2020, se interzice circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare sau egală cu 7,5 tone, pe DN 7, pe segmentul Râmnicu-Vâlcea – Veştem, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică”, anunţă poliţiştii.

Se aplică restricţiile de tonaj vinerea, între orele 14.00 – 22.00 şi sâmbătă şi duminica, între orele 06.00 – 22.00.

Restricţiile se impun pentru execuţia lucrărilor aferente obiectivului „Prăbuşire zid de sprijin şi afectare corp drum”, km.238+000 – km.238+200.

În zona lucrărilor, semnalizarea este asigurată prin semafoare.

Utilizarea traseului cu restricţii de către vehiculele cu masa maximă admisă de până la 3,5 tone, este opţională. Pentru aceste vehicule, se poate utiliza varianta ocolitoare: SN 7 Rm.Vâlcea – Brezoi – DN 7AVoineasa – DN 67C TransAlpina – Sebeş sau Tg.Jiu – DN 67 Novaci – DN 67C TransAlpina – Sebeş.

Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 30 tone pot utiliza variantele ocolitoare: Rm.Vâlcea – DN 67 Tg-Jiu – DN 66 Bumbeşti Jiu – Petroşani – Deva sau Filiaşi – DN 66 Tg-Jiu – Bumbeşti Jiu – Petroşani – Deva.

Vehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone, dar mai mică sau cel mult egală cu 40 tone pot utiliza variantele ocolitoare: Piteşti – Bucureşti – A3 Ploieşti – DN 1A – Braşov DN1 – Veştem – Sibiu sau Craiova – DN 6 Dr.Tr.-Severin – Caransebeş – DN 68 Haţeg – Deva.

Variantele ocolitoare sunt valabile şi pentru sensul de retur.

Sursa: www.mediafax.ro

  • Pensionari de lux la 48 de ani, într-un sistem de justiție falimentar
    Într-o țară în care milioane de români trudesc până la 65 de ani pentru o pensie de mizerie, judecătorii ies din scenă triumfător la doar 48 de ani, direct în pensii speciale de zeci de mii de lei. Fără să contribuie în mod real la sistemul public de pensii, acești „aleși ai sistemului” se bucură …
  • De ce eșuează România? Cetățeni prea blânzi, instituții prea slabe, corupție prea mare
    România eșuează nu din lipsă de resurse, ci din cauza acelorași mecanisme descrise în celebra carte „De ce eșuează națiunile” de Daron Acemoglu și James A. Robinson: instituții extractive, elite care blochează dezvoltarea și o populație prea pasivă. În România, sistemul nu este construit pentru a sluji cetățeanul, ci pentru a-i stoarce munca și speranța …
  • ROMÂNIA în topul rușinii: aproape un an ca să scoatem o autorizație de construire
    În România, statul nu doar că nu ajută, dar îți și blochează inițiativa. Dacă vrei să construiești o casă, o hală, un spital sau o școală, trebuie să te înarmezi cu nervi de oțel și să îți faci provizii de timp: aproape un an durează, în medie, obținerea unei autorizații de construire. Suntem, practic, în …
  • România pe locul 25 din 27 al corupției. Ne bat Bulgaria și Ungaria
    România se zbate într-un sistem infectat de corupție, iar clasamentul european confirmă rușinea: locul 25 din 27 în Uniunea Europeană, depășită la acest capitol negru doar de Bulgaria și Ungaria. În loc să urce spre standardele vestice, România se afundă în mlaștina propriilor metehne. Iar clasa politică, indiferent de culoare, pare mai interesată să fure …
  • Aproape 1,36 milioane copii români trăiesc în sărăcie severă
    România anului 2025 este o țară europeană doar pe hârtie. În realitate, aproape 1,36 milioane de copii români trăiesc în sărăcie severă. Asta înseamnă că nu au acces constant la hrană adecvată, haine, încălzire iarna, rechizite sau chiar o masă caldă pe zi. Pentru acești copii, viitorul nu începe cu o șansă, ci cu o …
Back to top button