Absolventul de ”FACULTATE”: Extremiști la USR și AUR

Distribuie acest articol!

Absolventul de ”facultate” din SUA, Cîțu Florin, a descoperit extremiști la foștii colegi de coaliție din USRPLUS și la partidul AUR deoarece îi pregătesc o moțiune de cenzură de toată frumusețea. Luni va fi depusă o moțiune de cenzură comună a USRPLUS și AUR împotriva Guvernului Cîțu.

Infractorul de la Palatul Victoria afirmă că va informa Bruxelles-ul și SUA despre asocierea ”extremistă” USR/AUR. Reporterul Aleph News l-a întrebat pe Florin Cîțu: Domnule premier, este România stat național, suveran și independent?

Florin Cîțu: Da!

Reporter: De ce transferați problemele politice interne la nivel internațional. Nu vă depășiți atribuțiile?

Florin Cîțu: Partenerii internaționali vor fi informați.

USRPLUS a anunțat că are doar două variante pentru Cîțu: Demisia sau moțiune de cenzură!

Copreşedintele AUR George Simion afirmă că partidul său nu s-a aliat cu USR PLUS, ci „cu românii” şi de asemenea, precizează că Guvernul Cîţu va cădea.

„Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: