A ucis 6 oameni și în loc de scaun electric justiția din România l-a eliberat pentru bună purtare

A ucis 6 oameni, pe ultimul acum 22 de ani.

A recunoscut toate faptele odioase, nu au fost simple scăpări, ci crime cu sânge rece.

Nu a dat accidental cu mașina peste ei: a folosit cuțitul, mâinile, bâta și ce a mai găsit la îndemână. Și-a premeditat faptele, din răzbunare, nicidecum scăpări schizofrenice la nervi.

Numele său este Marius Csampar și zilele acestea a fost eliberat din închisoare. S-a întâmplat după 22 de ani, deși trebuia să facă 99.

O să vă gândiți că e un bătrânel fără de putere. Amarnic vă înșelați. A intrat de tânăr după gratii iar acum este în toate puterile și liber ca pasărea cerului să își astâmpere poftele.

În SUA pentru asemenea fapte ajungeai pe scaunul electric sau primeai injecția fatală. În România ești recompensat cu 22 de ani de odihnă și apoi ești scos din nou la piață.

Nu mai puțin de 6 crime odioase a comis. La unul dintre prieteni i-a tăiat capul. Altuia i-a dat de băut ca să îi distragă atenția. Totul a fost analizat, cu sânge rece, premeditat.

Majoritatea victimelor erau frați în fărădelegi, prieteni buni. Așa că aveți grijă cu cine vă împrieteniți.

Are o minte diabolică și știe să disimuleze. A făcut asta 22 de ani și acum este liber. Care judecător va putea răscumpăra următoarea viață furată?

%d blogeri au apreciat: