Internațional

VIDEO Rușii sunt șocați de o vestă antiglonț a ucrainenilor. Trag în ea direct cu un Kalașnikov: „E impenetrabilă, nu înțeleg!”

​Rușii au reușit să captureze o vestă antiglonț folosită de trupele ucrainene, au scos placa protectoare din ea și au testat-o cu gloanțe trase din două tipuri de puști-mitraliere. Ce au aflat a fost „neplăcut și dezamăgitor” pentru ei.

Conform unei înregistrări apărute pe Twitter și alte rețele sociale mai mulți ruși au testat placa protectoare dintr-o vestă antiglonț ucraineană.

După ce au tras în ea cu o pușcă mitralieră RPK, au aflat că vesta/placa „reține gloanțele foarte bine”, și le-a provocat un sentiment „neplăcut și dezamăgitor”.

Apoi rușii o testează trăgând în ea de trei ori cu o pușcă AKM (Kalașnikov).

„E un sentiment cam neplăcut… placa asta este impenetrabilă. Placa oponentului nostru nu e penetrabilă, dintr-un anumit motiv, nu înțeleg”, spune soldatul rus care se apucă apoi să disece placa care se pune de obicei în interiorul unei veste anti-glonț.

„Sunt șocat, nici măcar o îndoitură, absolut nimic”, spune militarul după ce îndepărtează stratul de spumă protector.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button