Politică

Escrocul Victor Ponta, atac la George Simion

Escrocul Victor Ponta se află în campanie cu Marcel Ciolacu. Cei doi par de nedespărțit. Acesta l-a acuzat pe liderul AUR că se plimbă cu elicopterul prin țară și bineînțeles a atac Planul Simion prin care se dorește construcția a 1 milion de locuințe. Anca Alexandrescu a intervenit în comentarii pentru a-l pune la punct pe infractorul mincinos de la PSD.

„Curajosul Victoras Ponta postează miștouri de Istanbul dar cand comentez eu si-i spun adevarul, sterge mesajele! Pensioneaza-te ca esti penibil! El mergea si cu elicopterul si cu avionul privat pe banii altora la meciurile de baschet! Ah, era sa uit! Si in Dubai in cele mai luxoase cluburi…”, scrie Anca Alexandrescu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Dottore Pincchio,Baudolino e mare escroc al Ro.Ia pacalit pe toti.E scolarizat Escroc cu diploma de Catania va dati seama cum a reusit sa prosteasca o tara intreaga.Asta-i Ro reala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button