Știrile 60m.RO

George Simion, de Ziua Armatei Române: Dragi militari, în numele românilor care își iubesc țara și cinstesc valorile naționale, vă mulțumesc! Sunteți apărătorii demnității și siguranței noastre

George Simion a transmis un mesaj de recunoștință astăzi, de Ziua Armatei Române (25 octombrie), în care și-a arătat recunoștința față de curajul și sacrificiul militarilor români. În urmă cu 80 de ani, la 25 octombrie 1944, prin dârzenia eroică a Armatei a 4-a Române au fost eliberate orașele Carei și Satu Mare, ultimele localități aflate sub ocupația hitleristo-horthystă. Această zi simbolizează eliberarea Ardealului și a întregului teritoriu răpit prin nedreptul Dictat de la Viena, restabilind granițele noastre istorice.

„Astăzi, nu doar comemorăm trecutul, ci ne uităm cu mândrie la prezent, la profesionalismul și pregătirea exemplară a militarilor români care reprezintă România cu onoare în teatrele de operații și în misiuni internaționale.

Sunteți un simbol al dedicării și dârzeniei, un adevărat stâlp al suveranității și al securității noastre.

În numele românilor care își iubesc țara și cinstesc valorile naționale, vă mulțumesc, dragi militari! Sunteți apărătorii demnității și siguranței noastre, iar sacrificiile voastre nu vor fi uitate niciodată.

La mulți ani, Armată Română! Să aveți mereu puterea și inspirația de a proteja și de a face cinste acestui pământ sacru românesc!”, a declarat liderul AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button