Politică

În noiembrie-decembrie va trebui să alegem între bine și rău, nu Răul cel mai mic

România se află la o răscruce istorică. În noiembrie-decembrie, nu mai putem alege răul cel mai mic. Este timpul să alegem între BINE și RĂU. Da, atât de simplu. Pe de o parte, avem PSD și PNL, partide care au sufocat această țară ani la rând cu minciuni, corupție și împrumuturi care ne-au adus în pragul colapsului. Ei reprezintă răul absolut. O clică de baroni care și-au umplut buzunarele pe spatele românilor, lăsându-ne cu o economie distrusă și o birocrație care sugrumă orice inițiativă.

De cealaltă parte, avem AUR – singurul partid care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume. Singura formațiune care luptă pentru suveranitate, pentru interesele naționale și pentru români. AUR reprezintă BINELE. Este alegerea celor care nu mai suportă să fie călcați în picioare de un sistem corupt și trădător. George Simion, candidatul AUR la președinție, este simbolul revoltei împotriva acestei mafii politice care vrea să ne țină sclavi în propria țară.

Aceste alegeri nu mai sunt despre compromisuri. Nu mai putem accepta nici măcar o fărâmă din răul reprezentat de PSD și PNL. Este timpul să alegem BINELE absolut, să ne eliberăm de lanțurile impuse de aceste partide trădătoare și să reconstruim România pe valori naționale și suverane.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button