Politică

România importă ouă din Ucraina. Fermele românești în faliment: Trădarea PSD-PNL distruge agricultura!

România a ajuns să importe ouă din Ucraina, în timp ce fermele românești sunt împinse spre faliment. Cine este de vină? Alianța toxică PSD-PNL, care de 35 de ani îngroapă agricultura și trădează interesele românilor. În timp ce micii fermieri sunt abandonați și distruși, politicienii care conduc țara de decenii au permis ca piața noastră să fie invadată de produse din afară, lăsându-ne dependenți de importuri.

Ciolacu și Ciucă, împreună cu toată gașca lor, au demonstrat că nu le pasă de România. Fermele românești sunt în pragul colapsului, iar guvernul nu face nimic pentru a le proteja. Dimpotrivă, acești politicieni trădători au creat condițiile perfecte pentru ca produsele ieftine din afară să inunde piața, în timp ce fermierii noștri sunt sufocați de taxe și reglementări.

De 35 de ani, aceiași politicieni corupți distrug România. Agricultura, odată mândria acestei țări, este acum doar o umbră, iar fermierii nu mai au nicio șansă. PSD și PNL au reușit să transforme România într-o piață de desfacere pentru alții, în timp ce producția noastră se prăbușește.

Românii trebuie să știe: acești trădători conduc țara spre faliment, iar fermele românești sunt primele victime ale politicilor lor toxice. Importăm ouă din Ucraina, în timp ce producția locală este distrusă! Acești politicieni nu au nicio scuză. România merită mai mult!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button