Politică

Ordin intern: „Tot cu Nordis!” Deși arbitrii aveau deja la dispoziție noul echipament, fără numele dezvoltatorului imobiliar, au primit mesaj să nu-l folosească

Nordis continuă să-și facă reclamă la cel mai înalt nivel în România, chiar în prime-time, deși a fost în centrul unui scandal imens, privind schema de tip Caritas prin care mii de români au fost țepuiți.

Nordis, acuzată că a vândut aceleași apartamente de mai multe ori

Firma a făcut subiectul ultimei investigații Recorder, în care s-a prezentat schema prin care cei care au achitat sume mari de bani în schimbul unor apartamente, nu le-au mai primit niciodată, pentru că acestea erau vândute altor persoane. Iar banii achitați ca avans nu le-au mai fost returnați.

2,2 milioane de vizualizări are pe YouTube materialul Recorder despre Nordis

În ciuda faptului că ancheta a avut impact și că legea privind achiziția de apartamente nou construite a fost schimbată, iar șefa Comisiei Juridice din Parlament, Laura Vicol, soția unuia dintre acționarii Nordis, și-a dat demisia, firma respectivă a fost promovată, vineri și sâmbătă, timp de ore bune la TV

Nordis a continuat să apară pe echipamentul arbitrilor de fotbal din Liga 1, iar în precedentele două zile s-au jucat 4 meciuri, plus imaginile rulate în emisiunile de analiză.

Este o bucurie și o mândrie să văd că Nordis Group, unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de real estate din România, a decis să prelungească sprijinul pe care-l acordă arbitrajului românesc.Kyros Vassaras, președinte CCA, declarație în 2022

„Arbitrați tot cu Nordis”

În această pauză competițională în Liga 1, în care a apărut și scandalul Nordis, CCA a căutat să facă rost, pentru toți arbitrii, de echipamente noi, care să nu conțină sigla Nordis.

Deși s-a reușit acest lucru și toate meciurile puteau fi oficiate fără numele Nordis imprimat, cu o zi înainte de startul etapei, arbitrii au primit un mesaj intern oficial: „Arbitrați tot cu Nordis!”. Lucru care s-a și petrecut.

au rulat, în zilele de vineri și sâmbătă, la Prima Sport și Digi Sport imagini live din meciuri sau reluate în emisiunile de analiză cu arbitrii purtând pe echipament sigla Nordis

Contractul dintre FRF și Nordis, pentru CCA și arbitri, e semnat până în decembrie 2025. Federația a avut un punct de vedere după apariția dezvăluirilor Recorder și a spus că „de comun acord, FRF și Nordis vor încheia parteneriatul la finalul anului 2024”. 

Nordis și-a extins în 2022 colaborarea cu FRF: a devenit și sponsorul echipei naționale U21, care recent s-a calificat la CE 2025.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button