PoliticăȘtirile 60m.RO

Mircea Geoană spune că are probleme cu alcoolul: Medicii mi-au spus să o las mai ușor cu șprițul!

După ce alți contra-candidați ai săi s-au perindat în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, marți a venit rândul lui Mircea Geoană să răspundă întrebărilor incomode la rubrica ‘Spui tot sau îți ia gura foc’.

Una din întrebările incomode a fost legată de viciile sale ascunse, despre care candidatul independent la președinția României a mărturisit:  Medicii spun să o las mai ușor cu șprițul după nouă seara; și cu mâncarea. O altă problemă e că nu sunt niciodată mulțumit de mine“.

Mircea Geoană a băut și s-a urcat la volan, conducând mașina prin traficul intens din București.  Așa l-au surprins fotoreporterii Blitz News EvZ în vara lui 2021 când ocupa funcțiade secretar adjunct al NATO. Care au avut răbdarea să stea după acesta într-o căldură infernală, și să-l urmărească cum golește sticlă după sticlă. O atitudine incredibilă din partea unui om care vrea să devină președintele României.

Mai are nevoie România de un președinte alcoolic sau ne-au ajuns scenele cu Băsescu de la Golden Blitz sau cu șampania turnată pe gât în seara de Revelion?

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button