OpiniiPoliticăȘtirile 60m.RO

Nicolae Ciucă este exemplul perfect de eșec politic. Va rămâne în istorie ca marioneta lui Iohannis

Nicolae Ciucă este exemplul perfect de eșec politic. A fost prim-ministru și ce a făcut? Absolut Nimic. O marionetă fără coloană vertebrală. A dus PNL sub 15%. Ciucă nu are nicio șansă să devină președinte, iar cei din spatele lui știu asta. Iar PNL și-a trădat electoratul de nenumărate ori. În loc să lupte împotriva PSD, a ales să se alieze cu ei. Trădare pe față!

Elena Lasconi? O glumă proastă. USR a arătat din nou că nu poate produce lideri. De fiecare dată, USR îi minte pe români că este salvatorul României, dar nu au oameni cu adevărat profesioniști. USR se prăbușește sub 10% în sondaje, românii sunt tot mai greu de mințit. USR e un partid plin de trădători care au vândut tot ce se putea vinde în țara asta.

În tot acest haos, George Simion face un joc extrem de inteligent. Spre deosebire de ceilalți, el a evitat scandalurile. A făcut campanie curată. A construis case pentru Sinistrații de la Pechea. Vorbește mereu cu oamenii. Și-a concentrat mesajul de campanie pe probleme reale. AUR și George Simion au crescut în sondaje tocmai pentru că știu ce vrea electoratul. Spre deosebire de PNL și USR, care s-au au pierdut legătura cu românii simplu, Simion e politicianul de dreapta cu cele mai mari șanse să ajungă în turul 2.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button