Știrile 60m.RO

Marius Lulea (AUR): Ciolacu îl plagiază pe Simion, PSD-ul e total lipsit de idei și acțiune

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, a lansat un nou atac asupra guvernării PSD, acuzându-l pe premierul Marcel Ciolacu de plagiat în ceea ce privește ideile de industrializare a României. Lulea a subliniat că planurile prezentate de Ciolacu sunt, de fapt, preluate direct din Planul Simion de guvernare, fără nicio mențiune sau recunoaștere.

„Este evident că PSD-ul a rămas fără nicio direcție. După ce au criticat ani la rând ideile noastre, acum le adoptă ca și cum ar fi ale lor”, a declarat Lulea.

Criticile aduse de Lulea merg dincolo de simpla preluare a ideilor. El a punctat că, deși PSD este la guvernare de ani de zile, nu a făcut niciun progres concret pentru a industrializa România.

„PSD-ul este la butoane de prea mult timp și ar fi trebuit să acționeze deja. În loc să vină cu rezultate reale, ne vând iluzii, promițând ceea ce trebuiau să facă deja”, a continuat Lulea, referindu-se la stagnarea economică și lipsa de viziune a social-democraților.

În plus, Lulea a atras atenția asupra faptului că promisiunile PSD nu mai impresionează pe nimeni.

„Poporul român este sătul de vorbe goale. PSD continuă să promită industrializare și locuri de muncă, dar realitatea este că românii pleacă din țară în masă pentru că nu văd nicio oportunitate aici”, a subliniat el. El a accentuat faptul că ideile de redresare economică sunt vitale, dar ele nu trebuie doar prezentate, ci implementate cu rapiditate și seriozitate.

„Planul Simion este clar, concret și realist, și asta deranjează PSD-ul. Ei nu au nicio soluție, iar acum încearcă să se agațe de ce propunem noi, fără să ofere o viziune proprie”, a concluzionat Marius Lulea, reiterând nevoia de schimbare politică reală și acțiuni eficiente pentru a scoate România din criză.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button