Știrile 60m.RO

A început „febra sondajelor de opinie”. Nu vă lăsați manipulați de ele!

George Simion a luat atitudine față de sondajele care apar în presă în fiecare săptămână și care îl ridică în clasament când pe Ciucă, când pe Ciolacu, în funcție de cine comandă și plătește sondajul. Liderul AUR are un singur sfat pentru alegători: ignorați-le!

Simion a punctat că diferențele foarte mari de procente între institutele de sondare ridică semne de întrebare serioase. De ce se întâmplă asta? Răspunsul este simplu: pentru a manipula opinia publică. „Sondajele false creează impresia că un candidat are un sprijin popular mult mai mare decât în realitate, influențând astfel percepția votanților indeciși sau a celor care nu sunt suficient de informați. Este o metodă folosită frecvent pentru a împinge în față candidați care nu au nicio priză la public și pentru a descuraja alegătorii să sprijine alți candidați care ar putea avea o șansă reală“, a explicat acesta.

De asemenea, un alt aspect important este legat de jocurile politice din culise. „Cine are acces la sondaje și resurse financiare poate modela opinia publică în favoarea sa. În 2020, nimeni nu măsura AUR în sondaje, cu excepția lui Mirel Palada, de la Sociopol, care a fost singurul care a prevăzut că o să obținem 10%, deși majoritatea analiștilor politici nu ne dădeau nicio șansă să facem pragul electoral”, a spus liderul AUR.

Sfatul lui George Simion pentru alegători este să ignore aceste sondaje mincinoase, care îi promovează când pe Ciucă, când pe Ciolacu, deoarece sondajul care contează în mod real este cel de la urne, acolo unde putem da viitorul președinte și viitoarea guvernare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button