Politică

Ministrul cu Coasa i-a omorât lansarea la prezidențiale lui Marcel Ciolacu

Ministrul cu Coasa, Alexandru Rafila, i-a omorât lansarea la prezidențiale lui Marcel Ciolacu. Ultimele declaraţii ale liderului PSD, referitoare la o eventuală candidatură la alegerile prezidenţiale, par mai mult a fi ezitări, decât consultări reale. Marcel Ciolacu a ezitat să-şi anunţe candidatura din cauza scandalului de la Spitalul Pantelimon.

Faptul că a mai trecut o zi şi ministrul Rafila nu este demis, dar apar noi şi noi dovezi că Ministerul Sănătăţii a rămas pasiv la cazuri de crimă în spital, a făcut ca Marcel Ciolacu să nu-şi mai anunţe candidatura la prezidenţiale.

Toţi candidaţii PSD care au pierdut prezidenţialele au fost debarcaţi de la conducerea partidului şi Marcel Ciolacu ştie că se încadrează în acest scenariu.

 Speriat de turnura evenimentelor, Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că o eventuală decizie de a candida la alegerile prezidenţiale nu va fi aflată de colegii săi nici de pe Facebook, nici de la televizor, precizând că va avea discuţii pe acest subiect cu preşedinţii organizaţiilor judeţene.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button