Politică

Mirel Palada, despre omul cu sondajele PSD: Pieleanu ar fi comis chestii mult mai crâncene decât Bulai

De dimineață, mii de glasuri entuziaste, dar pline de energie mă întreabă același lucru, în felurite feluri: cînd îi vine rîndul și lui Pieleanu? Prietenii la nevoie se whatsappuiește.


Lăsînd gluma la o parte, ținta adevărată a scandalului este Pricopie. Poziția sa publică puternic critică și mai ales puternic vocală la adresa unui anumit candidat independent a generat consecințe. Buleiești, nu buleiești, vremea alegerilor vine.


Profesia de sociolog a primit o nouă lovitură de credibilitate. După toate acuzele că sîntem nasoi și falsificăm sondajele, acuma ni s-a mai lipit o etichetă jegoasă pe frunte: că sîntem libidinoși. Yuk. E ca la pachetele de țigări, cînd te uiți pe mesajul de atenționare și ceri politicos “nu, nu vreau de-ăsta cu impotență, dați-mi de-ăla cu cancer”.


Tot lăsînd gluma la o parte. Pieleanu va fi și el sacrificat doar dacă e în mod vocal împotriva candidatului independent. Ghici ciupercă…


Tot lăsînd gluma la o parte. Indiferent dacă iese ceva incriminator sau nu la adresa lui Pieleanu, e ca și cum ar fi ieșit deja. Sînt atîtea voci care au lăsat de înțeles că Pieleanu de fapt a comis chestii și mai crîncene decît Bulai, încît the damage is already done. Pieleanu is soo gone.


Ce chestie e și sexualitatea asta cu geometrie variabilă la tinerii reziști. Pe de o parte, atacă familia, încurajează promiscuitatea și găsesc tot soiul de circumstanțe atenuante pedofiliei, zoofiliei și altor abominații (“e și ei niște oameni, săracii”). Pe de altă parte, folosesc indignarea ultragiată de tip #metoo ca pe o armă convenabilă. Păi ne hotărîm și noi cum e cu penetrarea, tefeleilor? Ori e bine, ori e buba.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button