Internațional

Fostul șef al Statului Major al Armatei Cehe: Tancurile Leopard sunt praf. Turcii au folosit Leopard în operațiunile din Siria împotriva Statului Islamic și în doar câteva operațiuni au pierdut cel puțin zece unități

Tancurile germane Leopard furnizate la Kiev sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”, a declarat generalul Jiří Šedivy, fost șef al Statului Major General al Armatei Cehe pentru revista Czdefence. 

.„Turcii au folosit Leopard în operațiunile din Siria împotriva Statului Islamic și în doar câteva operațiuni au pierdut cel puțin zece unități”, a spus generalul.

Shedivy a criticat, de asemenea, politicienii occidentali pentru ignoranța lor reală cu privire la starea reală a lucrurilor din Ucraina, precum și declarațiile conducerii militare și politice de la Kiev despre absența pierderilor și victoriilor pe front, care sunt în contradicție cu realitatea. În același timp, generalul a menționat declarațiile critice ale șefului Statului Major Comun al SUA , generalul Mark Millet cu privire la situația din Ucraina.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button