Politică

George Simion îl pune la zid pe Aurescu: Problema Schengen nu va fi rezolvată cu simpatia Europei, întrucât există impact economic

Liderul AUR, George Simion, a afirmat, luni, după explicaţiile lui Bogdan Aurescu la Ora Guvernului, că nu înţelege, iar situaţia Schengen nu va fi rezolvată cu simpatia Europei, întrucât există impact economic.

”Să ştiţi domnule ministru că nu m-aţi convins (…) Ce treabă are România cu migraţia ilegală. Nu înţeleg.”, a afirmat Simion.

Acesta a precizat că simpatia Europei nu combate problemele economice care există din cauză că România nu este parte a Schengen.

”Cu simpatia Europei nu rezolvăm, domnule ministru, zecile de tone de noxe pe care localităţile de graniţă trebuie să le înghită, nu rezolvăm problema transportatorilor care intră în faliment pentru că nu suntem în Schengen, nu obţinem profit pentru firmele româneşti”, a afirmat liderul AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button