Politică

USRPLUS, despre Cîțu: Să te urci beat la volan înseamnă că îți asumi și că poți ucide pe cineva nevinovat

Deputatul USRPLUS Emanuel Ungureanu spune că premierul este un om „iresponsabil”, după ce șeful Guvernului a recunoscut că a făcut două zile de închisoare în anul 2000 pentru că ar fi fost prins beat sau sub influența substanțelor interzise la volan.

„Ipocriții! Acest om iresponsabil conduce România. Să te urci beat la volan înseamnă că îți asumi și că poți ucide pe cineva nevinovat. Faptul ca mașinăria de propagandă a lui Câțu, în frunte cu Rareș Bogdan, compară băutul la volan cu o bătaie în curtea școlii, arată nivelul moral al oamenilor care vor să aibă puterea absolută în România. O întrebare pentru domnul Rareș Bogdan: Dacă un membru al familiei lui ar fi lovit de o mașină condusă de un Câțu beat la volan ar considera acest fapt ca fiind un lucru minor? Ipocriților”, a scris Emanuel Ungureanu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button