Politică

Rareș Bogdan a pus mâna pe TVR. Ramona Săseanu va prelua șefia TVR

Biroul executiv al PNL a decis, luni, ca Ramona Săseanu să preia interimar, timp de şase luni, şefia TVR, au declarat surse liberale. Ramona Săseanu este prezentatoare la TVR Craiova. Săseanu este o apropiată a lui Rareș Bogdan, astfel liderul liberal poate conduce din umbră TVR.

Potrivit site-ului TVR Craiova, Ramona Săseanu este licenţiată a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică şi a Facultăţii de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii din Craiova.

Ea este masterand al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de la Universitatea Bucureşti şi lucrează în presă din 1995.

Urmează ca un plen reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului să aibă loc pentru a vota numirea acesteia.

Comisiile pentru cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins rapoartele de activitate ale Societăţii Române de Televiziune şi ale Societăţii Române de Radiodifuziune pentru anii 2017, 2018 şi 2019, condusă în prezent de Doina Gradea.

Birourile Naţionale ale USR şi PLUS au decis, în urmă cu câteva săptămâni, să sprijine candidatura lui Liviu Popescu pentru postul de director interimar al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR). Decizia a fost luată în urma unei competiţii deschise.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button