Internațional

Premierul georgian anunță că un grup de luptători ucrainieni a venit în țară: ”Vreau să fac apel la ei: să nu vă faceți iluzii și așteptări că aici se va întâmpla ceva. Nu vom permite un al doilea front”

Partidul de guvernământ Visul Georgian nu va permite deschiderea unui al doilea front militar în țară, a declarat premierul Irakli Garibașvili într-un interviu pentru Imedi TV.

„Știu că au venit câteva zeci de oameni din Ucraina. Vreau să fac apel la ei: să nu vă faceți iluzii și așteptări că aici se va întâmpla ceva. Vreau să le urez tuturor luptătorilor din Ucraina să se întoarcă sănătoși în familiile lor, dar îndemn tu „Nu ceda provocărilor murdare. Știm mult mai multe decât își pot imagina ei. Statul astăzi este la cel mai înalt nivel atâta timp cât Visul Georgian va fi la putere, nu vom permite un al doilea front , acest lucru este exclus”, a spus el.

Pe 10 martie, vicepreședintele Parlamentului Georgiei Gia Volsky a anunțat că un grup de susținători ai fostului președinte Mihail Saakașvili, care a luptat în Ucraina de partea Forțelor Armate ale Ucrainei, a sosit în țară. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button