PoliticăȘtirile 60m.RO

Rezultate. Cine sunt cei doi candidați preferați pentru București

Nicușor Dan(cu 37%) și Cladiu Târziu(cu 34%) sunt cei doi candidați la funcția de primar al municipiului București preferați de către alegători.

Primul este candidatul independent susținut de către PNL și alianța USR-PLUS, asta dacă i se mai poate spune independent.

Surpriza o reprezintă însă Claudiu Târziu, conservatorul care este co-președinte la AUR, partid nou înființat și care se pronunță ca fiind altfel. AUR și-a propus să reprezinte politic forțele patriotice rămase fără reprezentare și este format din oameni tineri, noi.

Surprinzător, sau nu, cei doi depășesc în cifre pe fostul președinte Traian Băsescu(18%) și actualul primar Gabriela Firea(11%).

Traian Băsescu candidează din partea PMP pentru a aplica o lovitură binomului PNL-USR și care a făcut aranjamente politice pe la spatele PMP.

Gabriela Firea a reușit o mega performanță: a colapsat economic Bucureștiul, aflat astăzi în incapacitate de plată. Companiile făcute pentru a salva capitala de antreprenorii români au reușit să cheltuie mai mulți bani fără performanțe notabile.

Menționăm că sondajul a fost realizat online pe 681 de persoane. El reflectă doar opțiunea de vot a cititorilor 60m.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button