Politică

Președintele călător a ajuns în Singapore: Doamna Carmen, o pată de culoare

Președintele Klaus Iohannis, mult prea odihnitul de la Cotroceni a ținut să ne facă de râs și prin Singapore prin ținuta inadecvată a doamnei Carmen Iohannis, având în vedere că vorbim de o țară cu o populație minoritară musulmană. Pentru Iohannis a fost excelent totul, mai ales că toată vacanța de circa 1 milion de euro este plătită de români.

„Discuții excelente cu președintele Republicii Singapore, Halimah Yacob, privind modalitățile de aprofundare și extindere a relațiilor noastre bilaterale, bazate pe aceleași valori și principii”, a scris șeful statului pe Twitter.

Iohannis face o vizită oficială în Japonia și o vizită de stat în Republica Singapore, în perioada 6 – 10 martie. Obiectivul principal este dinamizarea relațiilor bilaterale, în acord cu potențialul acestora, mai ales în plan economic-investițional.

Agenda vizitei de stat în Singapore cuprinde inclusiv intensificarea cooperării în domeniile IT, educație, cercetare, securitate alimentară, conectivitate, securitate cibernetică și înalte tehnologii, combaterea schimbărilor climatice și tranziția verde.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button