Social

Meciul Sepsi – U Craiova 1948 se va rejuca: Partida a fost întreruptă în urma scandărilor patriotice ale suporterilor olteni

Comisia de Recurs din cadrul FRF a anunțat verdictul în ”cazul Sepsi – U Craiova 1948”, după ce în primă instanță gruparea covăsneană a câștigat la ”masa verde”, în urma scandărilor patriotice ale suporterilor olteni.

Astfel meciul care a generat atât de multe discuții se va rejuca joia viitoare, la Sfântu Gheorghe.

Ce s-a întâmplat pe 29 ianuarie

La 29 ianuarie, meciul dintre ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi FC U 1948 Craiova, din etapa a 23-a a Superligii de fotbal, a fost suspendat definitiv în min. 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor suporterilor celor două echipe.

În min. 26, arbitrul Andrei Chivulete a trimis în primă instanţă cele două echipe la vestiare din cauza scandărilor galeriilor celor două formaţii. După o întrerupere de zece minute, jucătorii au revenit pe teren şi jocul a fost reluat, însă arbitrul a suspendat definitiv meciul după doar câteva zeci de secunde, din cauza noilor scandări ale suporterilor.

În urma acestor incidente, clubul de fotbal FC U Craiova 1948 a anunţat că spectatorii nu vor mai avea acces la meciurile echipei pregătite de Nicolo Napoli pe teren propriu, pe o perioadă nedeterminată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button