InternaționalPolitică

Iohannis a închiriat un avion de lux din Luxemburg pentru vacanța în Japonia și Singapore. Avionul a făcut și escală la Sibiu pentru doamna Carmen

Preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vizită oficială în Japonia, care va fi urmată de o vizită de stat în Republica Singapore. Delegația oficială a președintelui României a zburat spre aeroportul Haneda din Tokyo (Japonia) cu un Boeing 737-900ER în configurație BBJ (Boeing Business Jet) care aparține companiei luxemburgheze Global Jet.

Acest avion a zburat pe ruta București – Sibiu – Tokyo în 4-5 martie 2023, probabil pentru a-l lua de acasă, în weekend, pe președintele României.Deoarece autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în capitala Japoniei, piloții au efectuat o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button